Wat deed ik tijdens mijn radiostilte?

Hoi allemaal

Het is een tijdje heel erg stil geweest hier.

Zoals sommigen onder jullie al weten ben ik er een weekje tussenuit geweest. Ondertussen is er nog een week gepasseerd en wil ik jullie toch even laten weten wat ik allemaal gedaan heb en wat jullie de komende dagen kunnen verwachten qua posts.

Ik ben een hele week gaan werken als vrijwilliger op Castlefest. Castlefest is een fantasy festival. Uiteraard mag je hier een grondige post over verwachten 🙂 (Gisteren schreef ik me trouwens ook al in voor de wintereditie.)

Op mijn schattige neefjes mocht ik ook nog eens babysitten en het was fijn om hen weer te zien na een week in het “buitenland” te zitten.

Vrijdagavond ben ik met mijn zus naar een theatervoorstelling geweest: De Sinksenfoor. Ik kan alvast verklappen dat het een hilarische voorstelling was. De rest komen jullie te weten in een volgende post.

Op zaterdag ben ik naar Leuven geweest voor een MRI en ben ik op bezoek geweest bij mijn grootouders.

Een tijdje geleden ging ik met mijn zus naar Doornroosje de musical van Deep Bridge. Toen werd Doornroosje gespeeld door Tinne Oltmans. Vandaag gaan we opnieuw kijken, dit keer wordt de hoofdrol vertolkt door Helle Vanderheyden. Die twee toppers ga ik dus naast elkaar proberen zetten in een post.

Wat hebben jullie allemaal gedaan de afgelopen weken? Zijn er musicals of theatervoorstellingen die ik zeker nog moet zien?

Tot snel

Liefs,