WerkendeWoensdag: Schrijfupdate

Hoi allemaal

vintage quill pen on old blank paper sheet. top view

Het is weer woensdag, tijd om jullie te vertellen wat ik deze week allemaal gedaan heb.

Zoals jullie misschien al kunnen raden heb ik Nanowrimo dit jaar niet gehaald. Toch heeft het mij wel gemotiveerd om terug hard te werken aan mijn verhaal.

Deze week was het nog erg druk op het werk maar toch heb ik wat tijd kunnen vrij maken voor mijn WWIII. Het lukt steeds beter om per dag een aantal woorden te schrijven. Oké, het zijn “maar” bijna 200 woorden per dag maar dat zijn er al bijna 200 meer dan ik daarvoor schreef. Nu is het hoog tijd om er extra vaart achter te zetten. Jenna en Danny verdienen het om het levenslicht echt te zien.

Verder ben ik vooral bezig geweest met mijn blog. Dat begint ook steeds vlotter te gaan dus dat komt helemaal goed. Hoe vinden jullie mijn blog? Vinden jullie het leuker om in de ochtend of in de avond te lezen?

Morgen maak ik ook de winnaars van 3Pak bekend 🙂

Tot morgen

Liefs,

img_5311

x

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: