Joker – Afrikabeurs

Hoi allemaal

Op Instagram had ik een poll gehouden om te bepalen of ik mijn verslag van Boek10 of van de Afrikabeurs online ging zetten. Jullie hebben gekozen voor de Afrikabeurs en dat vond ik persoonlijk niet erg šŸ™‚ Op deze manier kan ik nog wat extra tijd gebruiken om goede foto’s te maken van de boeken.

Reisbeurs Afrika Mechelen Joker

Goed, deze post gaat dus over de Afrikabeurs. Deze werd georganiseerd door de reisorganisatie JokerĀ en ging door in Mechelen. Jaren geleden ben ik met Joker naar Mexico geweest en dat was een fantastische ervaring. Ik geniet nog altijd enorm van die ervaringen.

Nu is het tijd voor een nieuwe ervaring, nu ja, toch in ieder geval al tijd voor de voorbereidingen.

Toen mijn beste vriendin met het idee kwam om op reis te gaan waren we het al snel eens over Zuid-Afrika. Ik droom er echt al super lang van om eens een compleet ander deel van de wereld te zien, de big five in het echt te zien en zo voort. Doordat ik zo’n positieve ervaring met Joker gehad heb besloten we eerst eens naar hun aanbod te kijken. Dat ze net nu een reisbeurs deden was uiteraard helemaal mooi meegenomen.

Tijdens de reisbeurs hebben we naar twee voorstellingen geluisterd. De eerste was Joker zelf die hun manier van reizen en het reisaanbod in Zuid-Afrika kamen voorstellen. De tweede was Sawadee. Persoonlijk hadden we nog nooit van Sawadee gehoord maar hun reisvoorstellen en presentatie waren erg boeiend.

Het zal dus nog extreem lastig worden om te kiezen…

boekjes Afrika Zuid AfrikaOh ja, zoals het een goede kreeft beaamt heb ik een “paar” boekjes meegenomen om te blijven wegdromen šŸ˜‰

Dit bewijst nog maar eens hoe moeilijk ik het heb om te kiezen…

 

 

 

Ga jij graag op vakantie? Wat is je lievelingsbestemming?

Tot donderdag

Liefs,

Handtekening

x

 

Laat me weten wat je denkt :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: