Anderwereld creatiebox

Hoi allemaal

Wat is het prachtig weer! We tikken hier al een paar dagen de 30 bijna aan en ik vind het heerlijk. Enige nadeel? Mijn allergieën hebben er ook weer zin in. Maar goed, ik kan nog steeds genieten van de zon, het zij met medicatie en heel veel zakdoekjes :D.

Voor de eerste keer liet ik een box naar Portugal komen. Waarom? Omdat ik weet dat Anderwereld kwaliteit levert en de box trok zo mijn aandacht! Ik had zelfs de allerlaatste box te pakken!

Eerlijk is eerlijk. Ik zie heel veel boxen voorbij komen… Steeds opnieuw kriebelt het maar iets met verzendkosten etc ;). De omschrijving van de box van Anderwereld had mij meteen getriggered. Toen ik zag dat het de laatste box was nam ik meteen contact op. Portugal werd toegevoegd en ik kon de allerlaatste box bestellen. Dank je wel voor de extra moeite :D.

De box die ik bestelde is de Creatiebox. Het leek me heerlijk om nieuwe dingen te ontdekken. De box stelde niet teleur.

Met heel veel plezier laat ik je de inhoud zien 😀

Het leuke briefje waarop je een overzicht van de box hebt.

Zoals altijd steekt Anderwereld er een boek bij. Dit boek: ‘On Writing, a memoir of the craft’ door Stephen King stond al op mijn te lezen lijstje. Nu heb ik dus de kans om hem fysiek te lezen 😀

Ugears heeft verschillende ontwerpen. De verschillende houten stukjes moet je in elkaar zetten. Uiteraard kan je ze eerst (of achteraf) schilderen. Ugears wordt aangeboden via DragonsDenZwolle. Ik vind het boek echt prachtig. Het kan heel goed zijn als ik hier eindelijk een boekenkast heb dat ik er meer ga bestellen.

Lovely Creation heeft een mooi pakket samengesteld om een boekenlegger te haken. De instructies zijn heel duidelijk dus ik denk dat ik mij er heel binnenkort aan ga wagen 😀

Een heel mooi pakket van Heks & Autist om je eigen krachtstok te maken. De krachtstok zelf spreekt me niet zo aan maar de materialen die erbij zitten ga ik zeker voor iets creatief kunnen gebruiken.

Mijn favoriete item in deze box is toch echt wel de set waarmee je zelf een dromenvanger kan maken, samengesteld door Kracht-Kruiden. Hier wil ik echt een kunstwerk van maken. er zitten echt zo’n leuke veertjes bij.

Kijk dan, dit veertje heeft zelfs een blauwe schijn 😀

Dromelijn heeft een prachtige set gemaakt waarmee je je eigen fantastische 3D-schilderij kan maken. Er zitten prachtige ornamenten bij en een handig (en duidelijk) stappenplan.

Kijk hoe mooi deze verfborstel is <3

Het mag duidelijk zijn dat ik heel blij ben met deze box en niet kan wachten om mijn creativiteit helemaal los te laten 😀

Wat was de laatste box die jij kocht?

Liefs,

x

Dit artikel werd voor het laatst bijgewerkt op 29/12/2019

Een gedachte over “Anderwereld creatiebox

Voeg uw reactie toe

Laat me weten wat je denkt :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: