Whimsical Weekend: Ander Wereld Bookbox

Hoi allemaal 🙂

Hopelijk hebben jullie al een geweldig weekend achter de rug.

Vandaag een toffe review MET een super leuke actie 🙂 (de actie staat helemaal onderaan)

Er zijn vast en zeker mensen die mijn insta gezien hebben. Ik was echt zo gelukkig met mijn boekenpost.

img_5795.jpg

Oké, volgens mij is deze foto wel al duidelijk. Ik HOU van deze box! Er zit zoveel in dat ik geweldig vind en dat terwijl ik bijna geen informatie heb gegeven. Met heel veel plezier wil ik jullie meer vertellen over de box die ik bij Anderwereld bestelde. Ik kocht een mysterie Engelse, tweedehands box.

img_5780Kleine dingen doen mij altijd enorm veel plezier. Een mooie afwerking, details die perfect zitten…

Anderwereld heeft dat perfect begrepen. Op de doos hangt een mooie sticker om je te bedanken voor je bestelling. In de doos zelf is alles zo mooi ingepakt dat je vanzelf super vrolijk wordt. Nu ja, ik toch 😉

In de box zaten verschillende boeken. Elk ingepakt als een mooi cadeautje met een mysterieuze beschrijving. De boeken die er bij mij inzaten vind ik geweldig. Bernard Cornwell is een auteur waar ik al regelmatig over gehoord heb (en dus nieuwsgierig naar was/ben), The book of names klinkt gewoon helemaal als iets voor mij. Matched stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje, het is dus hemels dat ik die nu heb 🙂 The last dragonlord heeft zo’n mooie cover dat ik al meteen verliefd ben.

img_5789Dit vind ik persoonlijk echt een super leuke goodie.

In 2019 ga ik mijn uiterste best doen om van dit boekje gebruik te maken. Er staan super leuke challenges in dus dat wordt een echte uitdaging.

Hebben jullie een book journal? Of houden jullie de gelezen boeken op een andere manier bij?

img_5790

In de bookbox zaten ook erg leuke folders, bladwijzers en kaartjes.

Daar ga ik zeker nog dingen mee doen 🙂

Kennen jullie iemand van op de foto?

De goodies in deze box zijn zo mooi.

Ik heb een 3D bladwijzer met een prachtige kat waar ik zwaar over heb staan twijfelen op Castlefest. Toen heb ik hem niet meegenomen maar nu heb ik hem toch 🙂

Er zat ook een prachtige envelop bij met een hele mooie kaart. Mijn inspiratie werd echt meteen geprikkeld toen ik dit in mijn handen had.

De enige goodie die ik niet ga gebruiken is dat blauwe dingetje 🙂 Het is handig om je boeken open te houden maar het werkt mij alleen maar op de zenuwen. Ik vind vast wel iemand in mijn buurt die ik daar plezier mee kan doen.

Toen ik de Orde van de poortwachters van Oli Veyn kocht was ik te laat voor de poortwachtersconfetti. Het is me nadien ook niet meer gelukt om die toch nog in handen te krijgen. Maaaaaarrr 🙂 Dankzij Anderwereld heb ik hem nu toch in mijn bezit.

Jullie weten ook al dat ik creatief ben (of dat hoop ik toch). Het magische kleurboek vind ik daarom ook helemaal de max. Als ik tekeningen gemaakt heb zal ik ze zeker tonen (hier of op Instagram).

Ik kan dus echt met heel veel plezier zeggen dat ik enorm gelukkig ben met deze bookbox. In de toekomst ga ik zeker nog bij hen bestellen. Nine en Bas zijn echt geweldige mensen!

En dan nu… In het begin van dit artikel vertelde ik jullie al dat er ook nog een mooie actie komt.

Wat is die actie?

anderwereld_logokleinerVandaag & de hele week van 19-25 november kunnen jullie 10% korting krijgen op de tweedehands mysterie boxen! :O Het enige dat jullie daarvoor moeten doen is de juiste code gebruiken. De code voor deze actie is ‘samsbib10’, ik kan het jullie echt aanraden 🙂

Bestel je de box? Laat me dan zeker weten wat je ervan vindt.

Tot morgen 🙂

Liefs,

Handtekening

x

3 gedachten over “Whimsical Weekend: Ander Wereld Bookbox

Voeg uw reactie toe

Laat me weten wat je denkt :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: