Wat deed ik deze week allemaal?

Hoi hoi

Wat een drukke week :o.

Er komen nog heel wat drukke weken aan maar ik hou jullie graag even op de hoogte.

De komende week zullen jullie heel wat post zien verschijnen die te maken hebben met mijn drukke week šŸ™‚ Maar waarom was het nu zo druk? Ik neem jullie even mee.

  • In mijn facebook groep (Young Adult BelgiĆ«) mocht ik weer een hele mooie wedstrijd houden. En ik kan al verklappen dat er nog hele leuke wedstrijden aankomen.
  • Ik heb recensie boeken gelezen (die recensies verschijnen hier nog).
  • BelgiĆ« speelde een heel mooi WK en daar moest ik gewoon bij zijn šŸ™‚ Ik heb hun wedstrijden op groot scherm gevolgd en ben erg fier dat onze Duivels zo ver geraakt zijn. Ze hebben echt gevochten voor hun derde plaats.
  • Het was het allerlaatste weekend van The Rocky Horror Show. Zowel vrijdag als zaterdag ben ik daar echt van gaan genieten. Hoe het was en wat je gemist hebt krijg je hier ook nog te zien šŸ˜‰
  • Voor de facebookgroep Kinderboeken mocht ik meedoen aan een leesclub. Dat boek, Vermoorde Onschuld van Jennefer Mellink, is ondertussen ook uit. Meer daarover zal ik hier ook nog delen.

Vorig weekend had ik ook een klein verjaardagsfeestje (met sleepover). Ik ben nu dus echt 27 jaar… Ik kan er niet meer omheen :p. Het was een heel gezellig weekend maar daardoor ben ik dus wel wat achterop geraakt met mijn recensieboeken. Hoog tijd om die schade dus in te halen ;).

Zo, nu weten jullie wat ik allemaal gedaan heb en wat je allemaal nog van mij kan verwachten.

Wat hebben jullie deze week gedaan?

Tot snel,

handtekening Sam Donoghue

x

Laat me weten wat je denkt :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: