Disclaimer

Disclaimer voor http://www.Samsbibliotheek.com

Samsbibliotheek verleent u hierbij toegang tot http://www.samsbibliotheek.com en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciële doeleinden.
Samsbibliotheek behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Samsbibliotheek spant zich in om de inhoud van http://www.samsbibliotheek.com zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De inhoud van http://www.samsbibliotheek.com wordt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. Samsbibliotheek doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.
Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op http://www.samsbibliotheek.com. Samsbibliotheek oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.
Voor op http://www.samsbibliotheek.com opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Samsbibliotheek nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Niet alle plaatjes op deze blog zijn mijn eigendom, meent u aanspraak te kunnen maken op teksten of rechten te bezitten van de op deze website getoonde foto’s en u heeft hiertegen bezwaren, dan vraag ik u te reageren door het contactformulier op deze website in te vullen. Ook als u bezwaar heeft tegen het tonen van bepaalde web-inhoud verzoek ik u contact op te nemen.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Commerciële disclaimer

Gratis producten

Ik krijg zo nu en dan een recensie exemplaar van uitgevers of auteurs of een gratis product in ruil voor een review. Wanneer ik een product gratis gekregen heb vermeld ik dit altijd in het artikel. Ik ben altijd eerlijk in mijn recensies, of ik ze nu zelf gekocht of gekregen heb.

Laat me weten wat je denkt :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: