DonoghueDinsdag: Afgelopen week

Hoi allemaal

Vandaag krijgen jullie onder andere weer een update ivm mijn schrijfproces.

vintage quill pen on old blank paper sheet. top view
Ik vind dit zo’n mooie foto dat ik hem blijf gebruiken 😉

Het is de laatste tijd vrij druk op het werk waardoor ik veel minder tijd heb dan ik zou willen. Uiteraard vind ik het wel fijn dat de tijd zo snel voorbij gaat op het werk.

Nanowrimo gaat dit jaar absoluut niet lukken, zoveel is wel duidelijk. In december ga ik een ingreep laten doen aan mijn teen (ingegroeide nagel) en ik hoop dat ik die tijd dat ik thuis zit goed ga kunnen gebruiken om wat achterstand in te halen.

Ondertussen ben ik nog met vanalles anders bezig (waaronder grootse plannen) maar daarover later meer.

WWIII dus… Om heel eerlijk te zijn heb ik daar deze week niet aan gewerkt. In mijn hoofd ben ik enorm veel aan het uitwerken maar ik ga eens goed moeten uitdokteren hoe ik daar tijd voor ga maken. Als ik deze blogpost af heb ga ik werk maken van een goede planning voor de rest van de week en volgende maand 🙂 Hoog tijd om wat beter te plannen zodat mijn verhaal ook echt kan groeien.

Voor de rest heb ik wel weer wat losse ideeën opgeschreven die ik onderweg of op het werk bedacht heb. Inspiratie is dus zeker niet het probleem. Vampier zijn zou in mijn geval misschien niet helemaal een straf zijn 😉

Afgelopen week ben ik ook erg druk bezig geweest met pakjes. Cadeautjes voor iedereen in mijn omgeving, secret santa’s, mezelf, penpals,… Kortom het wordt een groot feest (behalve voor mijn portemonnee). Nu ben ik bijna uitgekocht dus kan het uitdelen bijna beginnen 🙂 Ik vind deze periode echt zo leuk, jullie?

Omdat ik jullie vandaag al op de hoogte breng van mijn schrijfproces (wat nagenoeg niets was) komt er morgen geen Werkende Woensdag, donderdag ben ik weer terug met een Donoghue Donderdag (ik kan al verklappen dat er weer een winactie aankomt).

Goed, tijd om jullie nog een geweldige avond te wensen.

Tot donderdag

Liefs,

Handtekening

x

 

Laat me weten wat je denkt :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: