Recensie: Echte liefde vind je in de boekhandel – Veronica Henry

Hoi allemaal,

Een nieuwe recensie, vandaag gaat het over ‘Echte liefde vind je in de boekhandel’ van Veronica Henry.

Echte liefde vind je in de boekhandel Veronica Henry

Wat een prachtig boek!
Vanaf de eerste pagina (en eigenlijk al vanaf de titel) word je in het verhaal gezogen.
Je ontmoet verschillende personages die op een kruispunt in hun leven staan. Allemaal hebben ze één ding gemeen: De boekhandel.

Op verschillende momenten heeft het boek mij tot tranen toe geraakt (iets wat mij niet vaak gebeurd). De manier waarop Veronica verdriet tot leven laat komen… Gewoon geweldig…
Ook de vele titels die in het boek aangehaald worden zijn met heel veel zorg gekozen. Zoek het personage dat het dichtst bij jou ligt en dit boek geeft je meteen inspiratie om nieuwe dingen te lezen. In mijn geval zijn de boeken goede tips omdat ik nog niet veel in die stijl gelezen heb. Ik kan me voorstellen dat het voor andere lezers eerder een bevestiging is van goede boeken.

Uiteraard gebeuren er veel dingen die cliché zijn maar toch slaagt Veronica erin om ze anders te laten verlopen dan je verwacht had.

Mijn favoriet personage is Dillon. Gewoon omdat zijn loyaliteit geen grenzen kent. Hij is bereid zichzelf helemaal weg te cijferen om loyaal te kunnen blijven. Gelukkig voor hem heeft Veronica ook voor hem een mooie toekomst geschreven.

Als ik morgen een ticket zou kunnen kopen naar dit Peasebrook dan vertrek ik meteen. De personages zijn zo goed uitgewerkt dat ik het gevoel heb dat ik hen echt ken. Wanneer ik kaas zou gaan halen zou ik naar Jim vragen, als ik in de tuinen zou lopen weet ik dat ik Dillon zou zoeken,…
Voor mij klopt het plaatje. Dit boek is heerlijk om even bij weg te dromen.

Hebben jullie dit boek al gelezen?

Tot snel

Liefs,

handtekening Sam Donoghue

x

Dit artikel werd voor het laatst bijgewerkt op 24/12/2019

Laat me weten wat je denkt :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: