Een woordje uitleg + winnaars winacties

Hoi allemaal

Het zal hier deze week stil zijn en ik leg jullie graag even uit waarom.

Maar first things first ๐Ÿ˜ธ De winnaars van de winacties!!!

3 Pak Raoul De Jong Nhung Dam Tim Hofman Boekenweek voor jongeren 2018Voor 3pak zijn dat geworden: Aranka en Bea! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ (Karina is runner up). Dames sturen jullie mij even op facebook of via mail (of whatsapp) naar waar ik het mag sturen? Jullie hebben tot deze vrijdag om te reageren ๐Ÿ˜‰

Christine charliers winactie in de ban van de wolfDankzij Christine Charlies mocht ik ook ‘In de ban van de wolf‘ weggeven. Dank je wel aan iedereen die deelgenomen heeft. De winnaar is geworden… Mariska! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Nine is runner up voor dit boek. Mariska, je hebt tijd tot vrijdag om mij je postpunt door te sturen (dat kan via facebook, mail, whatsapp,…), daarna gaat het naar Nine.

Tot daar het leuke nieuws ๐Ÿ˜ธ Nu eventjes uitleggen waarom het hier deze week stil gaat zijn.

Gisteren heb ik een ingreep ondergaan aan mijn teen… Ik heb er veel meer last van dan verwacht waardoor ik dus ook veel meer moet rusten. Van zodra het mij lukt ga ik die tijd ook benutten om dingen voor hier voor te bereiden (er komt onder andere groot nieuws aan) maar voorlopig is dat dus niet haalbaar… Als je zit af te tellen tot de volgende pijnstiller kan je je niet echt op iets anders concentreren, komt helemaal goed hoor.

Ik hoop dat jullie dat begrijpen en ik wens jullie alvast fijne kerstdagen toe ๐Ÿ˜ธ

Tot volgende week ๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ„

Liefs,

Samsbibliotheek sam donoghue handtekening autograph

X

Laat me weten wat je denkt :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: