Music(al) Movie Monday: Frontier

Hoi allemaal

Vandaag stel ik jullie met veel plezier een film voor waar ik enorm van genoten heb. Deze film heb ik gezien op het BIFFF en de film blijft nog steeds in mijn hoofd zitten.

Als je de trailer kijkt moet je zeker ook aandacht besteden aan de special effects. Ze zien er zo geloofwaardig uit, echt knap voor een “anonieme” film.

Oké, deze trailer is de Rusissche versie maar dat geeft meteen de sfeer mee 😉 Ik heb de film zelf in het Russisch gezien met Engelse ondertiteling.

Dit is de samenvatting van het verhaal volgens IMDb.

Michael’s perfect life changes dramatically when he discovers a portal which allows him to travel in time. He travels back to the World War II to go through the quest of time and find his one and only beloved.

frontier rubezh russian movieDe hoofdacteur is echt geweldig! De manier waarop hij acteert is de hele tijd ongelooflijk sterk. Er is geen enkel moment dat ik twijfel aan zijn personage of aan de verhaallijn. Hij is echter niet het enige talent. Iedereen lijkt echt gemaakt voor deze film, van acteurs tot zelfs de “kleinste” figurant.

Wat ik het allersterkste vind aan deze film is de overgangen tussen het heden en het verleden maar zeker ook het einde. Ik had dit absoluut niet verwacht en krijg hem daardoor niet meer uit mijn hoofd.

Toegegeven, mensen in mijn buurt zijn dit zeker al beu gehoord want ik blijf het maar zeggen maar deze film is ZO de moeite! Als je de kans krijgt om hem te zien doe dat dan zeker, het is echt een aanrader.

Dus, als je ooit de kans krijgt om deze te bekijken doe dat dan zeker 🙂

Heb jij al eens een film gekeken in een “vreemde” taal? Heb je Frontier al gezien?

Tot morgen

Liefs,

img_5311

x

Laat me weten wat je denkt :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: