Groot nieuws, eindelijk kan ik het met jullie delen

Hoi hoi 🙂

Deze blogpost ga ik vertellen over mijn groot nieuws. Als je mij volgt op insta of facebook wist je al sinds gisteren dat er groot nieuws zat aan te komen.

Ik heb jullie lang genoeg in spanning gehouden maar ik wou eerst dat alles volledig in orde was.

Tada!!!!

Liefde in al zijn facetten
Sam Donoghue
Hans Glaudemans

Jaja, mijn eerste publicatie staat online.

Liefde in al zijn facetten is een gedichtenbundel. Deze bundel bevat gedichten die ik in mijn pubertijd schreef. De gedichten gaan allemaal over liefde. Zowel de aantrekking, de afwijzing als het gelukzalige gevoel dat liefde is.

Zoals je op de foto kan zien zijn er 3 uitvoeringen: e-boek, paperback en paperback in grote letters.

De grote letters vond ik hel belangrijk omdat ik weet hoe moeilijk het voor slechtzienden kan zijn om een boek te vinden dat ze vlot kunnen lezen. Deze gedichtenbundel is dan misschien geen verhaal maar ik wou het toch toegankelijk maken voor iedereen.

Wat vind je van de cover?

Zelf ben ik super blij met de cover. De foto komt van de handfasting die mijn vriend en ik deze zomer op Castlefest gedaan hebben. Onze fotograaf, Hans Glaudemans, heeft mij toestemming gegeven om deze ook te gebruiken op deze cover.

Op dit moment heb ik zelf ook nog geen exemplaren. Wil je dus graag een gesigneerde versie? Dat kan zeker maar dan vraag ik wel om wat extra geduld 🙂

De keuze om het in eigen beheer, en via amazon, te publiceren is misschien wat onverwacht. Toch ben ik blij dat ik dit gedaan heb. Op deze manier heb ik, voor deze gedichtenbundel, alles helemaal zelf in de hand. Ik kan de prijs aanpassen, als ik fouten vind kan ik ze meteen verbeteren,…

Het enige waar ik het toch wat moeilijk mee heb is om mezelf nu een gepubliceerd auteur te noemen. Mag ik dat? Ben ik dat?

Heb jij al iets gepubliceerd?

Tot snel met een update over mijn voorbereidingen voor Portugal en het tweede deel van mijn weekend daar.

Liefs,

x

Laat me weten wat je denkt :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: