De boekenbuit – Een keltisch avontuur

Hoi hoi 🙂

Ondertussen is het al meer dan een maand geleden dat ik deze boekenbox ontvangen heb maar toch wil ik hem graag met jullie delen.

Ondertussen is het al lang geen geheim meer dat ik gek ben van Ierland. Dat houdt ook in dat ik gek ben van alle sages en legenden, keltische roots,…

Toen ik de naam van deze box zag: ‘Een keltisch avontuur’ was ik meteen verkocht. Het klonk geweldig.

Was ik ook zo aangenaam verrast toen ik de box in handen had?

Eerlijk? Nee… Eerst was ik dat niet.

Toen ik de box begon uit te pakken werd ik vrolijk en tegelijk niet.

Na het een paar dagen te laten rusten besloot ik dat mijn mening niet echt eerlijk was geweest. De box is samengesteld met enorm veel liefde. Omdat ik zo verliefd ben op de keltische cultuur had ik teveel verwachtingen. Verwachtingen die niemand kon inlossen. Met een open blik ben ik dan opnieuw naar de box gaan kijken.

De boekenbuit een keltisch avontuur De vrouwe van Myrdin Cathinca Van SprundelDe vrouwe van Myrdin is zoals je kan zien de rode, of moet ik zeggen blauwe, draad in deze box 🙂

Ik ken de auteur niet en ook van het boek heb ik nog niet gehoord. Het ligt op mijn stapel klaar om gelezen te orden en ik kijk er echt wel naar uit. De plattegrond van in deze box vind ik heel erg mooi. Zijn eenvoud siert hem, daardoor past het mooi bij het thema.

De seal stamp en het briefpapier zijn erg handig om naar mijn penpals te schrijven. Het papier is ook echt erg leuk.

Het bruine zakje bevat thee, ik ben zelf geen theedrinker maar mama gaat er zeker eens van proeven.

De cd heb ik nog niet opgezet. Op dit moment ben ik aan het genieten van een speellijst die ik op spotify ben tegengekomen en kan ik weer even naar niets anders meer luisteren :p

De armband en de ketting vind ik prachtig. Het blauw van de armband past mooi bij het boek maar ook bij de stenen zoals ik ze in Ierland gezien heb. Als je kelten zegt (of denkt) dan is de levensboom het allerbelangrijkste symbool. Deze ketting bevat een erg mooie levensboom die gemaakt is uit ijzerdraad en steentjes in verschillende kleuren. Dit geeft het voor mij echt een magische sfeer. Als ik het draag voel ik mij nog meer verbonden met Ierland en de kelten.

 

Je merkt het al, mijn mening is helemaal gedraaid. Mijn eerste mening was echt gewoon niet eerlijk en ik ben blij dat ik toen niet meteen een post geschreven heb. Dat verdienen ze niet want de boxen zijn echt mooi verzorgd.

Ik ga zo een nieuwe box bestellen, de Cowboys & Angels, Leather & Lace Young Adult special.

Heb jij al eens een boekenbox besteld bij de boekenbuit? Of heb je een andere locatie waar ik zeker eens een kijkje moet nemen?

Tot morgen 🙂

Liefs,

Handtekening

x

Laat me weten wat je denkt :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: