Recensie: Chez Claire

Chezclaire doosje verpakt eclair

Hoi allemaal

Deze woensdag ging ik naar Antwerpen met mijn zus. We hadden al heel wat gehoord over de Chez Claire en hun eclairs. Ik heb hen ook bezig gezien in de Leeuwenkuil (een programma op Vier).

Dries en Yuri hebben hun concept goed uitgedacht en als ik de website zie krijg ik meteen honger of moet ik zeggen zin ;).

Als je de Chez Claire binnenkomt heb je meteen een totaalpakket beet. De roze muren gecombineerd met het zwart (meubels), nodigen uit om te kijken naar de vitrine waar de prachtige eclairs voor je klaar liggen. Als je gekozen hebt moet je zeker ook eens naar de muur kijken. Er zijn echt leuke details te vinden.

Het moet gezegd, de verkoper (Baptiste) legt ons elke eclair uit op een manier dat je hem meteen wilt proeven. Ondanks dat er heel wat keuze is (en je dus heel wat uitleg krijgt) heb je niet het gevoel dat je omver geblazen wordt door de hoeveelheid informatie. Dus chapeau, want verkopen is ook een vak.

Ik ben uiteindelijk gegaan voor de ‘Cheesecake’.

chezclaire cheesecakes eclair

Zoals je ziet zien alle eclairs er eigenlijk lekker uit maar het was de “speculoos” die mij riep ;). Bij de eerste hap moest ik even wennen. Je hersenen weten dat je een eclair aan het eten bent en verwachten ook die typische smaken en die zijn er uiteraard niet. De vulling is aangepast aan je specifieke eclair en dat is erg lekker. Nadat mijn hersenen bereid waren om veranderingen te aanvaarden heb ik heerlijk kunnen genieten.

Er waren twee thuisblijvers en daar hebben we eclairs voor meegenomen. De eclairs worden dan ingepakt in een mooi doosje. Het blijft echt een totaalpakket, of je nu ter plaatse eet of meeneemt, heerlijk.

Als ik terug in Antwerpen kom ga ik zeker terug om een andere te proeven. Echt een aanrader!

 

Tot snel

Liefs,

handtekening Sam Donoghue

x

Laat me weten wat je denkt :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: