Recensie Scribd

Hoi allemaal

Vanaf nu zullen jullie hier ook vaker een recensie zien van een app. Dit zijn altijd apps die ik zelf gebruik en waarover ik mijn ervaring wil delen.

De eerste app is een app die ik zelf nog niet zo lang heb. Toch wil ik hem al met jullie delen omdat ik er heel blij mee ben. Scribd is een app waar je boeken kan lezen, audiobooks kan beluisteren, partituren bekijken,… Omwille van het hele Corona gedoe heeft Scribd, zoals vele andere apps, een gratis proeftijd ingelast. Gedurende 30 dagen kan je gratis gebruik maken van Scribd.

Omdat ik al lid ben heb ik mijn eigen link. Als je via hier lid wordt krijg jij 60 dagen gratis gebruik en ik krijg een bonus van 30 dagen. Op die manier kan je het plezier van lezen dus met elkaar delen.

De app ziet er echt wel mooi uit. Je hebt meteen een duidelijk overzicht van wat je opgeslagen hebt, de suggesties maar ook de verschillende categorieën. Deze app heeft geen handleiding nodig, je weet meteen waar je moet zijn.

Het allerleukste aan deze app vind ik dat hij ook beschikbaar is op de pc/tablet. Je kan dus gewoon verder lezen of luisteren op ieder toestel met internet. Dat vind ik persoonlijk echt een enorm voordeel. Zo kan ik een luisterboek luisteren terwijl ik ondertussen andere dingen nakijk op het internet.

Wat ik ook enorm waardeer is dat deze app over de populaire boeken maar ook de niet populaire boeken beschikt. Je kan dus klassiekers lezen maar ook kiezen om nieuwe parels te ontdekken.

Heb jij een app om boeken te lezen? Heb je Scribd al geprobeerd?

Tot volgende week.

Liefs,

x

Laat me weten wat je denkt :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: