Recensie: Sunset Boulevard

Sunset boulevard brussel logo

Hoi allemaal

Sunset Boulevard BrusselNormaal kregen jullie deze post donderdag al maar ik had heel wat moeite om hem te schrijven. Om jullie te belonen voor jullie geduld zal ik morgen een extra post online zetten. Waarom had ik nu precies moeite met deze post? Lees rustig verder en dan wordt het vanzelf duidelijk.

Sunset Boulevard brussel 2Jaren geleden zag ik een Nederlandse versie van Sunset Boulevard. Ik was toen helemaal niet onder de indruk. De musical kon me niet bekoren, het verhaal was te traag en onduidelijk. De acteurs deden hun best maar voor mij was het niet voldoende.

Nu kwam mijn zus met de vraag of ik mee ging naar een Franstalige versie van Sunset Boulevard. Ik wou het nog wel eens een kans geven aangezien ik nu een heel pak ouder (en wijzer?) ben en het dus misschien wel kan waarderen. Het leek me ook eens interessant om een musical in het Frans te zien en zo te kijken of het een groot verschil is met hier in Vlaanderen.

Sunset Boulevard brussel 3De cast deed het echt geweldig, daar heb ik niets op aan te merken. Cast en ensemble werken prachtig samen, alles is enorm goed op elkaar ingespeeld. Je ziet dat de cast plezier heeft op het podium en dat doet mij altijd enorm deugd.

Het verhaal, tja. Laat het mij zo zeggen. Voor mij gaat Sunset Boulevard echt veel te traag, het is geen musical voor mij. Ik vind er persoonlijk niets aan en vraag me alleen maar af of het alsjeblieft een beetje kan vooruit gaan. Dat bedoel ik absoluut niet denigrerend naar de acteurs, alleen door hun harde werk heb ik er toch nog van kunnen genieten. Ze spelen geweldig maar hebben mij niet kunnen overtuigen. Ik ga echt niet meer naar Sunset Boulevard kijken.

Voor de allereerste keer ging ik dus naar een musical die volledig in het Frans was. Gelukkig was er ondertiteling (of zijtiteling aangezien het scherm aan de zijkant hing), die had ik soms echt wel nodig. Ik vond het wel leuk om te zien dat mijn kennis van het Frans beter is dan ik dacht. Het geeft ook een heel andere sfeer aan de musical.

Dus ja, meer ga ik er niet over vertellen. Het is gewoon geen musical voor mij…

Heb jij al eens een musical gezien waar je niet tevreden over bent? Welke was dat?

Tot morgen

Liefs,

Handtekening

x

Laat me weten wat je denkt :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: