To read list

In deze post ga ik alle boeken opsommen die ik nog wil lezen.

Als er een boek mist waarvan jij vindt dat ik het echt moet lezen hoor ik het graag 🙂

De boeken die ik gelezen heb zullen een link krijgen naar de recensie, op die manier weet je ook altijd hoe ver ik al sta 😉 Verder zet ik er ook altijd bij aar ik het idee vandaan heb gehaald om net dit boek toe te voegen aan mijn to-read list.

  • Het duistere meer – Sarah Bailey (dankzij Biebmiepje) Deze thriller klinkt gewoon echt goed. Ik ben oprecht benieuwd.
  • Vrouwen zonder genade – Camilla Läckberg (dankzij Adorablebooks) Ik lees niet vaak novelles dus het lijkt me leuk om dat toch eens vaker te doen.
  • Teken je eigen inktwonderwereld – Johanna Basford (dankzij Connie’s Boekenblog) Een boek dat je uitdaagt om creatiever te zijn? Om je eigen talent verder te ontwikkelen? Please count me in
  • De serie: Ash princess (dankzij ZonenMaan) Ondanks dat Emmy zelf niet echt onder de indruk was heb ik net door haar recensie zin om het wel te lezen.
  • De jongen op de berg – John Boyne (dankzij de recensie op Goodreads door Anoeska Nossol) De gedachtegang van nazi’s of nazi-sympathisanten trekt altijd mijn aandacht. Niet omdat ik hen volg maar net omdat ik dat niet doe. Het boek ‘the boy in striped pyjamas’ heeft mij ontzettend geraakt dus ik wil deze ook graag lezen.
  • Darkdawn – Jay Kristoff (dankzij een collega die zegt dat ik dit echt moet doen)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: