To read list

In deze post ga ik alle boeken opsommen die ik nog wil lezen.

Als er een boek mist waarvan jij vindt dat ik het echt moet lezen hoor ik het graag 🙂

De boeken die ik gelezen heb zullen een link krijgen naar de recensie, op die manier weet je ook altijd hoe ver ik al sta 😉 Verder zet ik er ook altijd bij waar ik het idee vandaan heb gehaald om net dit boek toe te voegen aan mijn to-read list.

Nog niet in mijn bezit

 • Het duistere meer – Sarah Bailey (dankzij Biebmiepje) Deze thriller klinkt gewoon echt goed. Ik ben oprecht benieuwd.
 • Vrouwen zonder genade – Camilla Läckberg (dankzij Adorablebooks) Ik lees niet vaak novelles dus het lijkt me leuk om dat toch eens vaker te doen.
 • Teken je eigen inktwonderwereld – Johanna Basford (dankzij Connie’s Boekenblog) Een boek dat je uitdaagt om creatiever te zijn? Om je eigen talent verder te ontwikkelen? Please count me in
 • De serie: Ash princess (dankzij ZonenMaan) Ondanks dat Emmy zelf niet echt onder de indruk was heb ik net door haar recensie zin om het wel te lezen.
 • De jongen op de berg – John Boyne (dankzij de recensie op Goodreads door Anoeska Nossol) De gedachtegang van nazi’s of nazi-sympathisanten trekt altijd mijn aandacht. Niet omdat ik hen volg maar net omdat ik dat niet doe. Het boek ‘the boy in striped pyjamas’ heeft mij ontzettend geraakt dus ik wil deze ook graag lezen.
 • Darkdawn – Jay Kristoff (dankzij een collega die zegt dat ik dit echt moet lezen)
 • De serie ‘Fusion’ – Kristen Proby (danzij KwanteInWonderland) Het klinkt echt als een serie waar ik enorm van zou kunnen genieten. Dat er in ieder boek een ander personage aan het “woord” is kan ik meestal wel waarderen.
 • Geekerella – Ashley Poston Ik weet niet waarom ik dit zo interessant lijk te vinden maar het spreekt mij echt al verschillende keren aan. Hoog tijd dat ik het dus op mijn lijstje zet 🙂
 • Daughter of the Pirate King – Tricia Levenseller (dankzij ZonenMaan)
 • Beloved – Toni Morrison (dankzij Lian)
 • Serie: Verboden en verbannen – James Clemens (dankzij penpal Regina)

In mijn bezit

Deze blogpost werd voor het laatst aangepast op 8 februari 2020. Er is geen sprake van samenwerkingen of beloningen tenzij anders vermeld.

2 gedachten over “To read list

Voeg uw reactie toe

 1. Ik zou je zeer graag beloved van toni morrison zien lezen.
  Een klassieker die niet iedereen begrijpt. Is het fantasie, geschiedenis, literair of zelfs een roman? Ze zijn er nog niet uit.
  Wie is beloved en welke rol heeft ze…
  Personages die ‘leven’, ze zweten, plassen, en spugen…. je moet het als zelf respecterende boekenwurm meemaken deze ervaring 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: