Wat mag je hier in de toekomst verwachten?

Hoi allemaal

In deze post wil ik het even hebben over wat ik nog allemaal van plan ben. En geloof mij dat is nog heel wat 🙂

Ik heb net mijn eerste werkweek achter de rug en dat was best wel vermoeiend. Vandaag geniet ik van een heerlijk dagje rust 🙂 Nu ja, werken aan mijn blog maar dat telt als rust.

Morgen ga ik met mijn zus naar de cultuurmarkt in Antwerpen. Daar krijgen jullie uiteraard ook een verslag van.

Volgende week ga ik ook met mijn zus naar Sunset Boulevard. Yep, mijn zus en ik doen veel samen 😉

In september staat er al heel wat op het programma. Nu ja, heel wat is misschien wat overdreven :p 29/9 ga ik naar een schrijfevent (Boek 10) en 30/9 ga ik naar een boekpresentatie (Ordo Entia).

Verder wil ik jullie ook nog meegeven dat ik vanaf nu minstens 3 keer ga bloggen in de week. Dinsdag, donderdag en in het weekend mogen jullie van mij een post verwachten. Als het uitkomt met bijvoorbeeld een voorstelling zal ik dat plaatsen als een extra post.

In het bijzonder ben ik geïnspireerd geraakt door een blogger op facebook om precies te zijn gaat het over ‘Books of Hope and Dreams‘. Ik weet niet of jullie haar al kennen maar ze gaat beginnen met een heel goed concept. Ze wilt Nederlandse en Vlaamse auteurs meer in de verf zetten. In samenspraak met haar (en verschillende auteurs) heb ik beslist om een soortgelijk concept op mijn blog te starten. Buiten deze boeken ga ik ook nog de buitenlandse boeken lezen. Toch zal ik er nu extra op letten om wat vaker de Nederlandstalige auteurs te steunen. Dat ga ik proberen te doen met interviews, recensies en andere acties. Ik ben nu al benieuwd wat jullie ervan zullen vinden 🙂

Gaan jullie nog leuke dingen doen? Ga jij soms naar een boekvoorstelling? Lees jij veel Nederlandstalige auteurs?

Tot snel

Liefs,

Handtekening

x

Een gedachte over “Wat mag je hier in de toekomst verwachten?

Voeg uw reactie toe

Laat me weten wat je denkt :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: