Uitstel Winacties

Hoi allemaal

Zoals jullie wel al gezien hebben zijn nog niet alle winacties online gekomen en heb ik ook nog niet gereageerd op de inschrijvingen.

Vorige donderdag ben ik naar huis moeten gaan omdat ik echt niet goed was. En met echt niet goed bedoel ik ook echt niet goed.

Tijdens een call (ik werk in een callcenter) kreeg ik plots een slag op mijn hoofd, althans zo voelde het. Ik heb mijn call afgemaakt maar was enorm misselijk. Na het gesprek te beƫindigen ben ik meteen naar toilet gegaan in de hoop dat dit ging helpen.

Na over te geven was ik eigenlijk nog zieker. Ik draaide, trilde en het was
moeilijk om adem te halen. Zo rustig mogelijk ben ik uit het toilet terug naar
onze vloer gegaan. Onderweg kwam ik gelukkig een collega tegen die mij geholpen
heeft.

Wandelen zat er even niet meer in. De collega’s waren super lief en deden hun uiterste best om mij te kalmeren. Voor de zekerheid werd er iemand van de eerste hulp bijgehaald omdat ik bleef trillen, mijn hartslag was super hoog en ik had het gevoel dat ik opnieuw zou wegdraaien.

Na wat suikerwater te drinken ging het iets beter. In ieder geval goed genoeg om met mama mee naar huis te durven rijden. Thuis ben ik meteen mijn bed ingekropen. Mijn vriend was ook enorm ongerust.

De dag erna naar de dokter want het vreemde gevoel was nog niet weg.

De diagnose? Een zenuwknelling in mijn rug met uitstralingen naar mijn been. Daardoor heb ik een pijnaanval gekregen die gezorgd heeft voor een bloeddrukval. Het is normaal om mij nog een paar dagen niet 100% te voelen.

Met medicatie in mijn hand terug naar huis. Rusten is goed maar ik moet wel in beweging blijven.

Omdat beeldschermen niet mijn grote vriend is op het moment dat ik mij zo voel ben ik hier ook niets komen zetten.

Vandaag gaat het, ondanks de hitte, eindelijk weer beter. Het is de eerste dag dat ik kan zeggen dat ik niet meer echt misselijk geweest ben.

Om te zorgen dat iedereen kans heeft om zich in te schrijven voor de wedstrijden laat ik ze lopen tot 7/8. Op 8/8 om 20u zal ik de winnaars bekend maken šŸ™‚

Hoe doe je mee? Laat onder een boek een reactie achter, stuur een mail of stuur een berichtje op sociale media. Je hebt tijd tot 7/8. Op 8/8 om 20u worden de winnaars bekend gemaakt.

Vanaf morgen komen de nieuwe winacties bekend en ik zal ook de voorwaarden in de eerdere winacties aanpassen.

Hebben jullie de hitte een beetje overleefd?

Tot morgen

Liefs,

x

Een gedachte over “Uitstel Winacties

Voeg uw reactie toe

Laat me weten wat je denkt :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: