Verandering in de wereld van de bloggers?

Hoi allemaal

Vandaag krijgen jullie twee posts.

De eerste is een post ivm mijn persoonlijke ervaringen.

Als blogger geniet ik van iedere like en iedere reactie die ik ontvang. Of ik die nu ontvang op mijn blog, op mijn facebook, op insta,… Het geeft mij als blogger het gevoel dat mijn post goed geschreven werd of dat de lezer die in ieder geval leuk vindt om te lezen.

Nu merk ik dat ik, zeker hier op mijn blog, veel minder reacties krijg dan ik stiekem gehoopt had. Om te kijken hoe ik mijn blog kan verbeteren ging ik bij collega’s kijken. Ik zag daar echter hetzelfde fenomeen. Blijkbaar reageren mensen veel minder vaak.

Dat vind ik eerlijk gezegd heel jammer. Een reactie, een like, het helpt om een blogger te steunen. Zelf ben ik ondertussen op een “queeste” om bloggers te ondersteunen door middel van reacties.

Ben je een blogger? Dan heb je mij ongetwijfeld al heel wat reacties zien geven. Nog niet? Laat dan snel je website hieronder als een reactie achter, dan kom ik ook bij jou een kijkje nemen.

Uiteraard is het wel belangrijk dat je niet zomaar iets gaat reageren. Zeggen dat iets mooi is terwijl het over een “slecht” boek gaat of over iets waar ik niet tevreden over ben helpt natuurlijk ook weer niet 🙂 Een eerlijke mening om te zeggen dat ik iets kan verbeteren of anders moet schrijven kan ik dan weer enorm waarderen, zolang het maar duidelijk is wat je precies vindt.

Tot zover mijn gezeur 😉

Vind jij ook dat de blogwereld aan het veranderen is? Heb jij er zelf “last” van? Ga je er nu anders mee omgaan?

Tot vanavond met een nieuwe recensie van lokaal talent 🙂

Liefs,

X