Ik verhuis naar Lissabon

Hoi allemaal

16 februari was het zover.

Mijn verhuis naar het zonnige Lissabon.

De laatste week ging zo traag. Ik was klaar om te vertrekken maar de tijd leek bijna stil te staan. Tegelijkertijd vond ik het moeilijk om te vertrekken. Het besef dat je dingen en mensen echt gaat achterlaten komt nu echt.

Op 16 februari ging ik naar de luchthaven. Nu ja, mijn mama en zus brachten mij. Als verrassing zat ook mijn papa op mij te wachten. Het werd een warm moment waarin ik geen afscheid nam maar wel welkom zei tegen mijn nieuwe leven.

De vlucht, met Brussels Airlines, ging erg vlot. We moesten even blijven hangen boven Lissabon maar helemaal niet lang. Toen we geland waren ging het echt beginnen. Dit was de eerste reclame die ik tegen kwam.

Ik moest lachen en kon niet anders dan een foto maken.

Make Portugal your Home

Dat is exact wat ik van plan ben. Portugal, Lissabon in het specifiek, zal mijn nieuwe thuis worden.

Teleperformance, mijn nieuwe werkgever, heeft een goed systeem om nieuwe mensen te begeleiden. Op de luchthaven werd ik opgehaald om naar mijn appartement te gaan. Mijn vriend zou daar al op ons wachten en dan zouden we samen toegang krijgen tot ons nieuw huis.

Het appartement is echt mooi, we hebben geluk gehad. Niet ieder appartement is zo groot of mooi. Alles hangt af van wat er op dat moment beschikbaar is enzo. Maar wij hebben niets om te klagen.

Uiteraard werden er dingen uitgepakt. Het voelde heerlijk om onze spullen een plekje te geven. Langzaam dringt de realiteit door. Ik ga hier wonen, dit is mijn huis.

Foto’s, herinneringen aan thuis. Alles krijgt een plekje, onze kamer krijgt karakter en voelt echt van ons.

De volgende ochtend is het tijd voor mijn eerste trainingsdag. Mijn vriend heeft vrijgenomen zodat ik niet alleen naar het werk moest. Hij kent de metro enzo al dus dat neemt al heel wat stress bij me weg.

Het park over ons appartement is prachtig. Op weg naar de metro wandelen we er bijna helemaal door en het is geweldig.

Ja, Lissabon is veel bergop maar ook echt prachtig.

Is het moeilijk om te verhuizen? Absoluut.

Heb ik spijt dat ik deze stap genomen heb? No way.

Als je vragen voor mij hebt over het verhuizen, het werken,… stuur dan gerust een berichtje 🙂 Een reactie mag natuurlijk ook. Wat jij het prettigst vindt.

Tot snel

Liefs,

x

2 gedachten over “Ik verhuis naar Lissabon

Voeg uw reactie toe

Laat me weten wat je denkt :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: