Werkende Woensdag: WWIII

Hoi allemaal

Wat een week :o…

Maandag viel mijn auto stil, oké ja deze blonde was vergeten tanken maar dat is geen reden om ermee op te houden op 1km van het tankstation! Uiteindelijk er toch nog benzine in gekregen blijkt dat er meer aan de hand is want nu wilt mijn auto helemaal niets meer doen. Ondertussen is het na 23u dus niemand kan nog helpen.

Dinsdag een korte dag op het werk maar natuurlijk ben ik de hele tijd bezig met die auto. Gaat het opgelost geraken of niet? Zwaar zuchten dus… Bij mijn auto aangekomen halen we de batterij er uit (klinkt een pak makkelijker dan het is) en rijden om een nieuwe. Nu maar duimen dat het daarmee opgelost is…

Man, dat gevoel wanneer die auto weer start… HEMELS! Dan pas besef je hoe afhankelijk je van dat bakje bent en hoe hard je dat nodig hebt. Ik ben in ieder geval enorm blij dat hij terug rijdt :).

Nadeel? Daardoor hebben jullie hier maandag én dinsdag geen post gezien, ik heb mijn mail, insta, fb,… zwaar in de steek gelaten dus ik heb wat in te halen. Hoe ik dat ga doen? Wel, komende maandag én dinsdag krijgen jullie niet 1 maar 2 posts 🙂 Hopelijk kunnen jullie mij dan weer een beetje vergeven :p

Oké, genoeg gezeur. Het is weer ‘Werkende Woensdag’ vandaag en dat wilt zeggen dat ik jullie een schrijfupdate schuldig ben.

Jullie kunnen het al raden. Door wat er allemaal gebeurd is heb ik veel minder geschreven dan ik gehoopt had. Toch ben ik best wel fier op mijn Nanowrimo cijfers. Op dit moment heb ik 4546 woorden. I know, de 50K zal ik heel waarschijnlijk niet halen (tenzij ik niet meer eet, slaap en werk) maar ik ben toch de goede gewoonte aan het opbouwen om elke dag te schrijven.

Er zijn verschillende mensen die mij gevraagd hebben waar ik nu precies aan werk.

Ik werk aan WWIII. WWIII staat inderdaad voor Wereld Oorlog drie. In mijn (to become a) boek wordt de oorlog op een heel ander niveau uitgevochten dan je zou verwachten. WWIII is ooit begonnen als een fanfictie met Danny O’Donoghue in de hoofdrol maar heeft zich ondertussen toch echt wel al ontwikkeld tot een volwaardig verhaal. Uiteraard doe ik mijn best om niet te vaak in clichés te vallen maar er zitten er toch een paar tussen. In mijn verhaal zijn fysieke mishandelingen niet weg te denken net als politieke spelletjes.

Mijn hoofdpersonen zijn:

  • Jenna
  • Danny
  • De Noord-Koreaanse president
  • De president van Amerika
  • De “president” van Europa

Binnenkort zal ik er zeker en vast meer over vertellen, als jullie dat willen uiteraard.

Laat gerust weten wat je al wilt ontdekken, wie je wilt leren kennen en waarom 🙂

 

Vergeet niet dat je nog een paar dagen tijd hebt om de kortingscode bij Anderwereld te verzilveren. (Je kan hem hier vinden).

Dat was het voor vandaag.

Tot morgen

Liefs,

Handtekening

x

Laat me weten wat je denkt :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: