Whimsical Weekend: WWIII

Hoi allemaal

Het wordt hoog tijd dat ik jullie wat meer vertel over WWIII.

Jullie weten al dat ik volop bezig ben met dit verhaal maar wat is dit verhaal nu eigenlijk en waarom wil ik het zo graag schrijven?

WWIII is een verhaal dat ik ooit ben beginnen schrijven als een fanfictie. De bekende hoofdpersoon is Danny O’Donoghue van The Script. Toch vind ik het belangrijk dat mijn verhaal ook toegankelijk is voor mensen die The Script niet kennen of niet leuk vinden. De voornamen heb ik in mijn “herschreven” versie niet aangepast, de bandnaam en de achternamen heb ik wel aangepast.

WWIII Pinterest Moodboard Novelwriting Sam DonoghueAls je op mijn Pinterest gaat kijken dan kan je ook een moodboard voor WWIII zien, dan zie je een beetje beter hoe ik de omgeving zie én je ontdekt al een paar dingen die nog moeten geschreven worden. Hierboven kan je al een stukje zien maar het is nog uitgebreider dan dat 🙂

WWIII vertelt, zoals de naam het al zegt, het verhaal over de derde wereldoorlog. Deze oorlog verloopt echter helemaal niet zoals je zou verwachten. Jenna, het hoofdpersonage, moet zich aanpassen aan een nieuwe levensstijl. Een levensstijl die indruist tegen alles waar ze voor staat.

Jenna is een meisje dat van zichzelf weet dat ze niet populair is. Meer nog, als ze haar twee vriendinnen niet zou hebben zou ze niemand meer hebben. Behalve haar ouders natuurlijk, die zijn er altijd voor haar.

Danny is een rockster die op zoek is naar een connectie met de realiteit. Natuurlijk zijn Glen en Mark er wel voor hem maar dat is niet waar hij naar op zoek is. Hij wilt iemand waar hij alles mee kan delen, iemand die er altijd voor hem zal zijn.

Danny en Jenna komen elkaar tegen onder enorm vreemde omstandigheden. Ondanks de enorme druk die er staat op de hele situatie proberen ze er toch het beste van te maken. Wanneer de situatie uit de hand loopt vormen ze een ijzersterk duo dat blijft vechten tegen de onrechtvaardigheid.

 

Op dit moment ben ik volop bezig met het “herschrijven” van mijn verhaal. De eerste versie van dit verhaal werd door mijn puberende ik geschreven. Doordat het een fanfictie op een website was is deze versie ook nog niet echt uitgebreid. Nu ben ik dus hard aan het werken aan het uitbreiden van de personages en de hoofdstukken. Uiteraard bots ik ook regelmatig op mijn “oude” schrijfstijl, die moet er ook uit.

Ben jij ook iets aan het schrijven? Waar werk je aan? Zijn er dingen waar je tegen aan loopt?

Misschien ook leuk om te weten, dinsdag komt het interview van Julie Kagawa eindelijk online 🙂

Vergeet niet om je in te schrijven voor de winactie die nog loopt.

Tot maandag

Liefs,

Handtekening

x

Laat me weten wat je denkt :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: