Winactie 1/7 :)

Hoi allemaal

Hoe het ook zij, zo is het gegaan.

Je mag ervan denken wat je wilt.

Mij kan het niet schelen.

Ik was erbij. Zo is het gegaan.

Dat weet ik.

Vandaag de eerste winactie van de 7 🙂

Heb je gemist waarom ik 7 boeken weg ga geven? Kijk dan hier.

Vandaag geef ik ‘Up’ van Kevin Brooks weg.

De vijftienjarige Martyn Big heeft een zwaar leven. Zijn moeder is verdwenen en zijn vader is alcoholist. Dan overlijdt Martyns vader ineens onder verdachte omstandigheden. Als enige getuige is Martyn ook de enige verdachte. Daarom houdt Martyn de dood van zijn vader geheim. Alleen zijn buurmeisje Alex weet ervan. Samen proberen ze een manier te vinden om van het lijk af te komen. En dat valt niet mee…

Wil je mee doen?

Simpel!

Post hieronder een reactie, laat iets weten op social media of stuur me een mailtje 🙂

07/08/2019 worden alle winacties afgesloten dus je hebt tijd genoeg 🙂

Tot morgen voor de volgende winactie.

Liefs,

x

Laat me weten wat je denkt :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: