Lord of the dance

Hoi

Mijn aller aller eerste Zaterdagse Zever 🙂

Gelukkig heb ik deze week heel wat te vertellen, het was een fijne week.

Laat ik maar beginnen bij het begin 🙂

Het eerste deel van de week was niet super speciaal. “Gewoon” werken en slapen, wat natuurlijk niet zo gewoon is maar toch.

Maar toen begon het natuurlijk… Vrijdagavond was het de avond waar ik enorm lang naar heb uitgekeken.

lordofthedancedangerousgames

Al zo lang als dat ik hen “ken” wil ik naar Lord of the Dance gaan kijken. En eindelijk ben ik kunnen gaan.

Al mijn verwachtingen zijn ingelost en nog veel meer. De eerste dans begon en ik had meteen tranen in mijn ogen. De combinatie van de traditionele dans met moderne delen werken meteen betoverend. Als je naar hen begint te kijken ben je omver geblazen. Tegen het tweede deel van de show heb ik mij kunnen “herpakken” en was ik in staat om de dansers beter te bekijken. Op de moment dat ik beter begon te kijken werd ik opnieuw weggeblazen. Hoe kan het dat zo’n groep zo mooi én zo synchroon kan dansen. Niet alleen dat, nee het ritme van hun voeten is abnormaal snel. De geluiden die ze maken verraden dat je niet alles gezien hebt wat je alleen nog maar meer in verrukking brengt.

Iedere danser(es) brengt een fantastisch synchroon patroon en tegelijkertijd toch met een eigen toets. Had ik nu maar wat meer ritmegevoel, was ik maar in een andere tijd geboren, misschien was ik dan wel een traditionele Ierse danseres geweest :p

Ik vind het heerlijk om te kijken en voor mij had de show uren langer mogen duren. Vooral ook omdat je ziet dat de dansers puur plezier uitstralen. Voor mij is het zeker. Vanaf nu ga ik ieder jaar naar deze fantastische show kijken! 😀

 

 

Maar er was nog iets erg leuk in deze week.

Het was jaren geleden maar ik heb nog eens afgesproken met 2 meisjes van mijn klas in het middelbaar. Na heel wat verschuiven van de planning is het toch gelukt om af te spreken. Het was alsof we elkaar gisteren nog maar zagen, alsof we elkaar alle dagen zagen.

We hebben met ons 3 Leuven onveilig gemaakt en dat was geweldig 🙂

Lekker gegeten, wat winkeltjes bezocht, gedronken maar vooral héél veel gebabbeld :p Want dat hoort er natuurlijk bij. Ons goede voornemen? Niet meer zo lang wachten met elkaar terug te zien.

 

Terwijl ik deze blogpost afwerk kijk ik naar onze opname van Belgium’s Got Talent. Ik zit hier gewoon met tranen op mijn wangen. Timothy, een jongen, heeft mij en de rest helemaal weggeblazen met zijn performance. Ik wil niets verklappen, maar als je het nog niet gezien hebt is het hoog tijd om dat fragment op te zoeken. Echt geweldig!

Hebben jullie dit fragment al gezien?

Wat hebben jullie deze week gedaan?

Tot snel

Liefs,

handtekening Sam Donoghue

x

 

 

 

 

Laat me weten wat je denkt :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Create a website or blog at WordPress.com Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: